Priser/info / Coronavirus | covid-19

Coronavirus | covid-19

OBS.
Nedenstående tekst gælder kun i perioder, hvor Covid-19 er klassificeret som samfundskritisk sygdom og hvor coronapas er påkrævet af myndighederne (såsom under lockdown og restriktioner). I andre perioder uden restriktioner, kan du se bort fra nedestående.
 
Kære klient

Grundet situationen med covid-19, er der nogle særlige retningslinjer, af hensyn til os alle. Jeg følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd. Derfor har jeg justeret på visse procedurer i klinikken.


Booking:
 
Krav om coronapas:
Sundhedsmyndighederne kræver, at du kan fremvise dokumentation for en negativ covid-19-test, der er foretaget maks. 72 timer før ankomsten til klinikken. Eller at du er færdig vaccineret, eller at du har en positiv test (180 dages gyldighed efter tidspunkt for test). Der er ligeledes krav om fremvisning af ID sammen med coronapas. 
 
Er du fritaget for test / coronapas jf. fritagelsesparagraferne i loven, respekterer vi det naturligvis. Du skal bare oplyse, at du er fritaget, når du møder op i klinikken.

Det er ligeledes et krav om, at du bærer mundbind eller visir (med mindre du er fritaget). Mundbind/visir kan fjernes under behandlingen.
 
Vi respekterer, hvis du fritaget for at bære mundbind og/eller visir, du skal bare oplyse os dette.
 
Føler du dig det mindste syg eller sløj (feber, snottet, hoste, hovedpine, vejrtrækningsbesvær, hævelser i halsen - eller muskelømhed, som ikke relaterer sig til den lidelse du bliver behandlet for), skal du melde afbud. Jeg anbefaler, at du bestiller en online behandling i stedet.
 
Du kan blive visiteret telefonisk inden aftalen for at sikre, at du ikke har udviklet symptomer.
 
Du kan først booke en ny aftale i klinikken, når du har været helt uden symptomer i to døgn.
 
Jeg forbeholder mig ret til at aflyse tiden og opkræve betaling for aftalen, hvis du viser tegn på at være syg, når du møder op.
 
Forældre eller andre pårørende bedes holde sig fra klinikken, hvis de viser tegn på at være syge.

Der må maksimum være en forælder / pårørende per klient.

Har du svækket immunforsvar, overvej om du skal komme eller bestille en Zoom behandling.
 

Behandling:

Medbring et rent lagen og et rent tæppe (eller 2 rene lagener).
 
Særligt for lymfedrænage: medbring 2 rene lagener og 2 rene mellemstore håndklæder ca. 50x70 cm.

Du må meget gerne medbringe din egen vandflaske.

Mød venligst til den aftalte tid. Undgå at møde for tidligt af hensyn til ekstra rengøring i klinikken mellem klienterne.

Behandlingerne vil så vidt muligt foregå med tøj på. Det er bedst, hvis du er iført let bomuldstøj. Tag det evt. med som skiftetøj.

Behandlingen bliver muligvis udført på en anden måde, end du er vant til, og med afstand mellem dig og behandleren. Dette påvirker ikke effekten af behandlingen.
 
Du bliver muligvis bedt om at tage mundbind på, hvis jeg skal behandle dit hoved eller din nakke. Du er også velkommen til at bruge dit eget mundbind i klinikken.

Bowtech par- og gruppebehandlinger udføres indtil videre kun, hvis der der er tale om familiemedlemmer, partnere, eller medlemmer af samme husstand.  
 
Derudover vil følgende være gældende:

Hvis du opholder dig i venteværelset bedes du holde afstand (1-2 meter) til andre klienter.

Du vil blive tilbudt at afspritte hænder før og efter behandlingen.

Mellem hver behandling vil klinikken blive luftet grundigt ud, og alle kontaktflader afsprittes.
 
Det er ikke muligt at stille tæpper, lagener og puder til rådighed, som kan lånes af flere klienter. Man skal medbringe sine egne.
 

Jeg følger udviklingen og myndighedernes anbefalinger, så retningslinjerne kan løbende ændre sig. Det er derfor vigtigt at du læser dem ved hver ny aftale.

Tak for din forståelse.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40