Klientudtalelser / Bedre forbindelse mellem krop og sind

Bedre forbindelse mellem krop og sind

Før jeg begyndte hos Zrinka arbejdede jeg med at komme mere i krop, så jeg opnåede større forening mellem krop og sjæl. Jeg synes, bare at det gang på gang gled ud af hænderne på mig igen. Jeg mærkede en dyb længsel efter at mit sjælslys kunne uhindret af gamle mønstre og overbevisninger komme til at lyse på jorden gennem mig i krop.

Jeg har på min vej været til forskellige alternative behandlere lige fra clairvoyant, astrologer, healinger, Psych-K, kraniesakral, ayurveda kost forløb, forskellige former for kropsmassager og ikke mindst laver jeg Qi gong og meditere med æstetiske chakraolier :-).

De behandlinger jeg modtager hos Zrinka er Bowtech kropsterapi med healing og bodytalk. Og hver af behandlinger gør det, at jeg kommer mere og mere i forening med mit sjælslys. Jeg har været i dybe healende tilstande til vidunderlige sjælelige rejser i universitet og haft møder med mit hjemsted i der hvor min sjæl kommer fra, blevet forenet med min sjælsfamilie og fået forståelse og indsigt i at kommunikere med mit sjælslys.
 
Derudover arbejder vi med overbevisninger som sidder i min krop fra min barndom eller tidligere liv.
 
Når Zrinka og jeg arbejder er jeg så meget i tillid til at Zrinka høre og ser hvad jeg har brug for i den session jeg har booket. Det som at få hevet det mentale stik ud og jeg er fuldt ud tilstede i kroppen.

Når jeg har været til en behandling er jeg i total nærvær de næste dage efter, herefter kommer der indsigter og en healings proces hvor energien arbejder på fuld tryk. 
 
Jeg oplever, det som at det tema vi har arbejdet med i sessionen folder sig ud således at min krop slipper det helt.

Fra min første session til nu er jeg blevet min egen bedste sjæls ven på aller planer, lyser langt mere i og går i verden som lysende kærlighedsvæsen i krop på jorden.
 
Det forpligter med vedvarende proces, med masser af renselse så min krop slipper så jeg hele tiden er fri til mit sjælslys.
 
Når jeg bliver ved med at booke sessioner hos Zrinka, er det fordi det er et sted hvor jeg bliver mødt og set med alt mit potentiale som energivæsen. Det er et hjerteligt og kærlighedsfuldt møde som er en del at min hygiejne som menneske i denne verden.
Behandling som giver ro i sindet
 
Lotte, København
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40