Klientudtalelser / Stress, udbrændthed og depression

Stress, udbrændthed og depression

Jeg opsøgte Zrinka på anbefaling fra en god ven. Jeg havde et længere sygdomsforløb bag mig - stress, udbrændthed og depression - og jeg var godt i gang med at rejse mig følelsesmæssigt og mentalt. Og jeg havde samtidig en klar oplevelse af, at min hårdt prøvede krop havde brug for hjælp til at komme til kræfter og i overskud igen.
 
Jeg havde ingen idé om, hvor vigtigt et forløb, jeg gik ind til, da jeg åbnede døren til Zrinkas klinik første gang. Det blev et forløb, der strakte sig over et par år og som i den grad har været medvirkende til, at jeg virkelig har fået ryddet grundigt op i mine gamle historier og healet på gamle sår, så jeg i dag faktisk hjælper andre mødre med at få ryddet op og stå stærkt frem med alt det, de er i dag. Og jeg er stolt af, at jeg på den baggrund efterhånden er veletableret med min egen virksomhed, har et familieliv i balance med mine to piger og bedre relationer til min barndomsfamilie end nogensinde før. Og ja, på alle planer er mere på min rette hylde end nogensinde før.
 
Jeg er kæmpe fan af Zrinka og anbefaler hende varmt, hvor jeg kommer frem. Den bagdør hun har til psyken er fuldstændig magisk!
 
Tina Bjerg
Mentor for Enestående Mødre
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40