Klientudtalelser / Smerter i skulderen pga. betændelse og nedsat bevægelighed i skulderen

Smerter i skulderen pga. betændelse og nedsat bevægelighed i skulderen

Var til ultralydscanning i dag, lægen blev helt paf. Betændelsen i slimsækken er VÆK. Men der er stadig noget i senen. Ingen blokade :-) Som lægen sagde, det gør han ikke, når der ikke er noget i vejen. 
 
Jeg havde stærke smerter i højre skulder efter et fald på cykel. Faldet skete i sommeren 2013 altså for 1½ år siden. Jeg kunne ikke hænge vasketøj op, bære indkøbsposer hjem fra butikkerne eller cykle for blot at nævne nogle helt almindelige hverdagsting, uden at smerterne meldte sig. Det påvirkede mig psykisk at min dagligdag, der hidtil også havde indeholdt mindst en motionscykeltur om dagen, nu var sat på standby. Jeg tog på, mistede tilliden til behandlersystemet og faldt til tider ned i „små mørke huller“.

De første røngten og ultralydscanninger viste iflg. Røngtenklinikken intet abnormt. Senere ultralydsscanning på en anden klinik viste dog et helt andet billede. Diagnosen lød på: Betændelse i slimsækken og ændringer i skuldermuskulaturen. Trods konsultationer hos kiropraktor, træningsforløb og ultralydsbehandlinger hos fysioterapeut og blokader, kom smerterne jævnligt tilbage.

Det er ikke første gang Zrinka har hjulpet mig, og jeg forstår egentligt ikke, hvorfor jeg ikke straks søgte hendes hjælp. Det ville jeg have gjort, hvis mit forsikringsselskab anerkendte Bowtech som en tilskudsberettiget behandlingsform.

Hvad jeg har oplevet under Zrinkas behandling er af meget privat karakter. Da behandlingerne begyndte var Zrinka straks fokuseret på psyken og det viste sig hurtigt, at ting fra min barndom og ungdom havde indhentet min nutid.

Jeg kan ikke forklare, hvad det konkret er Zrinka gør - udover godt. Under selve behandlingerne, har jeg oplevet min krop respondere helt udenfor min bevidste påvirkning. Steder i kroppen, hvorfra jeg ikke havde den fjerneste ide om, at smerter kunne opstå, reagerede kraftigt. Selve Zrinkas berøringer er helt blide, men de energier, der frigives, kommer ofte til udtryk på en for mig helt uventet måde.

Zrinka er et blidt empatisk menneske i hvis varetægt, jeg føler mig helt tryg og afslappet. Efter endt behandling er jeg ofte træt, men altid lettet.

Da jeg efter bare 3 behandlinger hos Zrinka, mødte frem til min tredie konsultation med ultralydsscanning og mulig blokadebehandling, blev min behandler helt forbløffet. Han scannede slimsækken OG DER VAR INGEN BETÆNDELSE MERE! Der er stadig muskulære forandringer, som han mener, vil påvirke mig i form af tilbagevendende smerter resten af livet.
Jeg har ikke på noget tidspunkt indtaget medicin, så den eneste ændring siden sidste blokade bare 6 uger tidligere, var Zrinkas behandlinger. Smerterne er aftaget, men kan stadig forekomme i bl.a. stresssituationer.
 
Mit humør er stadig en smule påvirket, men jeg sætter min lid til, at Zrinka også får styr på det.

Tøv ikke med at gå til Zrinka som det første led i en behandling. Det kan spare dig megen fustration og højne dit selvværd, at tage hånd om dit eget liv.
 
 Jeanette Nielsen, København
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40