Klientudtalelser / Smerter i skulder og oppustet mave

Smerter i skulder og oppustet mave

Mine symtomer var smerter i skulder, oppustet mave, træt og øm i kroppen. Psykisk: havde en "drøm" om at lave mere musik og komme "ud" med den. Jeg har haft "mønstre med", da jeg er opvokset i en dysfunktionel familie. Faren var alkoholikker.
 
Jeg havde prøvet fysioterapi, massage og akupunktur. Hos Zrinka fik jeg gode behandlinger, som både er fysiske og psykiske. Jeg har fået et mere samlet billede, når jeg er hos Zrinka, da mine behandlinger omfatter både smerter, organer, barndomsoplevelser og hvad jeg har med fra fødslen.
 
Det giver mening og Zrinka er god til at forklare, hvordan det hænger sammen. Samtidig tager hun altid noter og har styr på, hvad vi skal arbejde med. Det er trygt.
Jeg har oplevet fremgang. Mine fysiske skavanker er blevet lidt bedre. Jeg har fået sat nogle sunde grænser og er bl.a. gået ud af et forhold. Jeg oplever at have mere gennemslagskraft. Er blevet mere autentisk.
 
Mit musikalske udtryk er blevet bedre. For første gang har jeg oplevet en sal sidde og klappe med når jeg spiller. Stor oplevelse.
 
Zrinka er en god behandler, fordi hun er seriøs, har humor, forstår at "styre" tingene, sørge for at formidle de budskaber hun får, så det bliver forståeligt. Mange behandlere tager ikke noter eller har dokumentation på deres klienter. Det har Zrinka altid og sørger for at følge op på tingene.
Behandling af smerter i skulder
 Susanne Olsen, København
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40