Klientudtalelser / Scoliose i rygsøjlen

Scoliose i rygsøjlen

Da jeg var teenager drejede min ryg sig pludselig skævt. I en scoliose. Det var simpelhen for hårdt, at bære på det, jeg bar på…

I slutningen af 9. blev jeg hasteindlagt på RH og fik lavet et korset. Et korset der skulle fiksere min ryg, mens jeg udviklede mig færdig. Skulle gå med det 23 timer i døgnet.

Så i gymnasiet gik jeg med korset. Lignede en mellemting mellem en balletdanser med rank, rank ryg - og en mærkelig skabning spændt inde med mærkelige spænder, der stak ud. Jeg var tæt på en operation. En jernstang ind langs ryggen… det ville have været det værst tænkelige, der kunne ha’ hændt mig.
 
Min udvikling tog et tigerspring - og jeg slap for operation.

Start 20’erne fandt jeg først Body SDS (Ole) og blev henvist til den bedste han kunne anbefale: Kristoffer. Som netop havde startet Manuvison, dengang. Kristoffer har nærmest fået alt det trak skævt på plads. Gennem 15 år gik jeg der fast. Nu kun sjældnere.
Behandling af scoliose i ryggen
For et par uger siden fik jeg healing af Zrinka Julijana Jensen. Hun satte en finger lige over der, hvor min ryg stadig drejer lidt skævt. Jeg kunne høre, at alt indeni sagde klik. Og så var mit hoved nærmest ved at eksplodere af damp.
 
Imens downloadede Zrinka, hvordan det havde været at være mig, før jeg blev født, da jeg blev undfanget, født, nyfødt - lille barn. Hun så mit liv. Og hun forløste. Ændrede alkymien i min krop. Sådan føltes det…

Når jeg sidder op ad en stol nu… så ved jeg… at Zrinka ændrede noget indeni mig. Det er 100% mærkbart. Fysisk.

Så her. En anbefaling.
 
Anne Sofie
 
December 2021
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40