Klientudtalelser / Kræft i æggestokkene og leveren

Kræft i æggestokkene og knude på leveren

Deltager i projektet for kræftramte fortæller om kræft i æggestokkene og knude på leveren.
 
Behandling med Bowtech, healing og TFT i samarbejde med Andrea Moreno
 
Jeg fik i 2006 diagnosen kræft i æggestokkene. Er blevet opereret to gange, senest i sept. 2011. Derudover har jeg haft kontakt med en kostvejleder, og har taget store mængder af vitaminer og mineraler. Alligevel fik jeg flere tilbagefald, og har fået 26 kemobehandlinger.

På et tidspunkt i efteråret 2011 kunne jeg ikke tåle flere behandlinger. Det var så meningen, at jeg skulle starte eksperimentel behandling i fredags, men da jeg kom ned på Vejle Sygehus viste blodprøver og scanning, at der var en bedring i situationen. Så blev det udsat i foreløbig 3 måneder. Så nu holder jeg vejret og håber, at bedringen fortsætter. Det er blevet bedre i den periode, hvor jeg har fået behandling hos jer. For første gang er knuderne blevet mindre uden kemo.
 
I starten hos jer havde jeg det rigtig skidt, både med søvnkvalitet, humør, tanker og det var svært at slappe af. Det går bedre med alt det nu, og det har jo så giver bedre livskvalitet. Jeg tror, det er en god kombination, at den ene tager sig af det fysiske og den anden det psykiske.

Jeg var og er positivt indstillet overfor alternativ behandling. Jeg anbefaler det også til andre, for vi ved jo efterhånden godt, at kemo ikke helbreder alene. Jeg er flittig med tappe-øvelserne, og det bliver jeg ved med fremover.

Jeg har jo i årevis haft problemet med, at mine børn var psykisk og fysisk fraværende under min sygdom, men jeg kunne virkelig ikke tage mig sammen til at forklare dem, hvor hårdt det var. Det var alt for svært at røre ved. Men pludselig en dag fandt jeg modet til at få talt ud med dem. Det var nok fordi, I gav mig det skub, der skulle til. Det var en enorm lettelse. Jeg har fået flere tegn på, at det vil blive bedre fremover.

Under og efter behandlingerne hos Zrinka har jeg haft nogle smerter forskellige steder i kroppen. Men underligt nok ikke lige der, hvor tumoren er.
 
Jeg har også haft kvalme under behandlingen hos Zrinka, men kun kortvarigt. Det er jo nok tegn på, at der skete noget i kroppen.
 
Jeg har været meget træt efter behandlingerne, men har sovet godt bagefter. En gang har jeg bag mine lukkede øjne oplevet en flot farvesymfoni med lilla og blå farver.

Hos Andrea har jeg grædt meget. Regner med, at det var en slags forløsning omkring de emner, vi har talt om. Zrinka kunne jo i min krop se vrede, sorg, frustration, bitterhed og fastlåst situation. Efter disse samtaler har jeg været meget udmattet, men har alligevel sovet godt om natten. De andre personer vi har talt om, min mor og min eks-mand er i mine tanker skubbet langt ud på nogle sidespor, og der skal de forblive altid, har jeg besluttet. Jeg kan næsten ikke se dem for mig mere.
 
Alt taget i betragtning har det været et positivt forløb hos jer. Under teksten på hjemmesiden kan I skrive mig på som MW.

Behandling af kræft i æggestokkene og leveren
MW
 
 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40