Klientudtalelser / Smerter i nakke, ryg, lænd, skulderne og lysken

Smerter i nakke, midt ryg, lænd, skulderne og lysken

Smerterne har været der i ca. 20 år, men meget fremtrædende over de sidste 4 år. Fysisk har jeg følt mig 20 år ældre, brugt og slidt, psykisk ved at give op og miste troen på, at det kunne blive bedre.

Diagnose fra egen læge var slid og for hårdt fysisk arbejde. Fysioterapeuten mente jeg var hypermobil. Jeg har fået behandling hos kiropraktor siden 2009 og fysioterapi gennem de sidste år. Forsøgt med akupunktur og massage samt styrketræning.
Zrinkas behandling virker bedre end nogen anden behandling jeg har fået. Det er i øvrigt en rar og behagelig form for behandling og god ro. Jeg har oplevet at kunne slappe af under behandlingerne, turde være sårbar og ærlig.
 
Mine smerter alle nævnte steder i kroppen er væk, jeg sover flere timer i træk om natten end før.
 
Min krop føles stærk og jeg kan langt mere fysisk end før. Mit stress niveau er mindre og mit forhold til stress tager jeg meget mere seriøst nu.
 
Jeg er blevet mere glad fordi jeg ikke længere lever hver dag med konstante smerter. Jeg kan passe mit arbejde igen.

Tøv ikke med at prøve Zrinka´s behandling. Foruden det faktum, at behandlingen har effekt på krop og sind og skaber velvære, så er Zrinka en varm, rolig og meget, meget sød og rar kvinde at snakke med.
Behandling af rygsmerter
Tanja Engberg Kristiansen, København Ø
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40