Klientudtalelser / Træthed og manglende energi

Træthed og manglende energi

Jeg oplevede at jeg ikke have adgang til min energi og mit gåpåmod som jeg plejede. Havde prøvet mig med at dyrket sport for at få holde energien oppe, havde gået to caminoer og taget imod mange velmente råd. Men måtte konstatere at jeg ikke kunne komme tilbage ved egen hjælp.

Hos Zrinka har jeg modtaget diverse behandlinger og kan beskrive selve behandlingen som super spændende og behagelig. Nok et lidt uventet ordvalg, men det handler om at vi under en behandling går direkte ind i den smerte og de traumer der er, noget som på alle måder lyder ubehageligt. Men de bliver afdækket stille og roligt, tilsvarende deres kilder.
 
Behandlingmetoden, Zrinka's vifte af særlige evner (indlevelse, klarsyn og medie) og personlighed gør det til en virkelig god rejse.

Udover indsigten, har behandlingerne gjort at jeg har sluppet et forventnings- og reaktionsmønster, så jeg i dag står mindre i vejen for mig selv. En rejse som startede med blide men kraftfulde behandlinger, noget som i dag til stadighed levere overraskende oplevelser og erkendelser.
 
Rejsen er der både mens behandlingerne står på, men så bestemt også lang tid efter. Jeg har en oplevelse af at rejse baglæns i tid, til tidligere versioner af sig selv, til før forskellige hændelser satte sig sine spor.
 
I dag, nogle måneder efter sidste behandling, bærer jeg en væsentligt mindre byrde fra fortiden og har et helt anderledes åbent sind, en situation jeg kun kan unde alle.
 
Ernst
Behandling for manglende energi 
 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40