Klientudtalelser / Kronisk træthedssyndrom

Kronisk træthedssyndrom

Da jeg påbegyndte behandlingen var jeg ekstrem træt, havde koncentrationsproblemer, hukommelsesproblemer og rastløshed. Jeg havde det både fysisk og psykisk dårligt pga. min tilstand.

Jeg havde i flere år pga. min træthed gået i et forløb hos egen læge, og på forskellige hospitalsafdelinger, uden man havde kunnet stille en korrekt diagnose. Jeg valgte derfor at begynde i et alternativt behandlingsforløb for at se, om de kunne hjælpe.

Jeg har nu i over et år gået til behandling og jeg føler at det har hjulpet på mine symptomer. Jeg har under forløbet fået en masse gode råd vedrørende øvelser og kosttilskud, som jeg har haft stor glæde af.
 
Da jeg startede i mit alternative forløb var jeg meget skeptisk overfor, om det kunne hjælpe mig, men jeg er undervejs blevet virkelig positiv overrasket over alt det Zrinka kan, og jeg ville nu ikke have været foruden.
Jeg har undervejs i behandlingen oplevet ting, som ikke kan forklares, men skal opleves under et behandlingsforløb.

Under mit behandlingsforløb er mine stresssymptomer og træthed blevet bedre. For at kunne blive helt rask kræver det tid og flere behandlinger.
 
Zrinka kan et eller andet ubeskriveligt fantastisk, som helt klart er værd at prøve, hvis du har gener / symptomer du døjer med, som ikke vil forsvinde.
Behandling af kronisk træthedssyndrom
 
Katrine
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40