Klientudtalelser / Spændinger i skulder og nakke

Spændinger i skulder og nakke

Jeg havde forskellige slags symptomer da jeg startede. Jeg havde mange spændinger i kroppen og især i skulder og nakke. Jeg havde en låst lyske, så der var bevægelser jeg ikke kunne lave.
 
Jeg har altid reageret meget på larm og pludselige lyde. Jeg har lidt af angst, depression, spiseforstyrrelser og stress i perioder fra jeg var 17 år og til for 2 år siden. Jeg følte mig ved siden af mig selv og som om jeg levede i en boble, jeg ikke kunne komme ud af. Jeg har lidt meget af negative tanker, især om mig selv.
Jeg fik konstateret depression som 18 år og har prøvet både psykolog og psykiater (har dog ikke lidt af depression hele livet). Jeg har prøvet fysioterapi mod spændinger uden held. Jeg har prøvet healing i en kort periode, ellers ikke rigtig noget.
 
Jeg har været igennem mange ting under behandlingen. Det har næsten været som at gennemleve sin barndom og ungdom igen og få muligheden for at bearbejde og slippe nogle af de oplevelser jeg havde dengang. Det har været meget forskelligt fra gang til gang og altid fået noget nyt op, som trængte til at blive arbejdet på.
 
Her lidt over halvvejs i forløbet har jeg kunne mærke, at mange af mine spændinger er væk, selv spændinger jeg ikke vidste jeg havde :-) Jeg er blevet mere afslappet, både fysisk men også psykisk og er begyndt at tænke anderledes og slet ikke så negativt som tidligere. Jeg føler mig stærkere psykisk og med mere overskud.
 
Her mens jeg stadig er i behandling, oplever jeg stadig humør svinger og har stadig lidt spændinger i skulder og nakke, men slet ikke så slemt som før.
 
Min lyske er blevet bedre og jeg kan lave øvelser og bevægelser jeg ikke kunne før. Jeg har sluppet en masse både fysisk og psykisk og det er en befrielse.
 
 Louise
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40