Behandlinger / Energimedicinsk Massage

Energimedicinsk Massage

Energimedicinsk Massage er en kombination af flere kropsterapeutiske teknikker: let massage, stimulering af neurolymfatiske punkter, akupressur (tryk på akupunkturpunkter), let berøring og healing. Trænger du til en hurtig opkvikker efter en hård arbejdsdag, eller føler du dig tung i kroppen og i hovedet, er dette lige sagen. Du vil føle dig mere afslappet, samlet, lettere i kroppen og mere klar i hovedet.

Energimedicinsk Massage adskiller sig fra klassisk massage, hvor man primært arbejder på musklerne. Jeg fokuserer i stedet på specifikke punkter på kroppen, som ofte vil være ømme. Disse punkter påvirker indre organer og kirtler.
   Massage 
Denne form for behandling er meget blid og skånsom i forhold til fx fysiurgisk massage, da man arbejder primært på kroppens følsomme "alarmpunkter". Der er ingen hårde tryk eller ledmanipulation. Massagen er især egnet til sensitive mennesker og klienter med smerter.
 
Jeg behandler også kroppens "stresskontrol punkter", hvilket medfører mindre tankemylder og reducerer stressbelastning hos klienten.

Energimedicinsk massage genopretter det sunde flow af energi i hele kroppen og stimulerer udrensningen.

Efter endt behandling vil man opleve dyb afspænding og ro i hele kroppen.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40