Klientudtalelser / Stress, angst og føleforstyrrelser i ansigtet

Stress, angst og føleforstyrrelser i ansigtet

Mine symptomer var jag i en kindtand i undermunden i højre side samt føleforstyrrelser primært i samme side. Havde derudover været meget syg de seneste måneder (forkølelse, influenza og den slags). Stresset og angst. De fysiske symptomer havde jeg haft et par måneder, mens de psykiske strakte sig noget længere tilbage i tiden.

Jeg havde fået opereret tanden to gange for betændelse i rodspidsen og endt med at få den fjernet, men symptomerne fortsatte. Blev sygemeldt med stress. Var startet til psykolog og gik også til zoneterapi. Havde også prøvet forskellige homoøpatske praparater.

Hos Zrinka har jeg først og fremmest opnået en afslappelse og reduktion af stress og uro i kroppen, som ingen af de andre behandlinger har kunnet give. I dag har jeg det mærkbart bedre, de fysiske syptomer er væsentligt reduceret, og jeg oplever større overskud i hverdagen.

Jeg har langt færre smerter, er i bedre humør, har mere overskud og føler større ro. Tager dog antidepressiv medicin sideløbende, som også har en positiv effekt på mig.
 
Derudover dyrker jeg også yoga, men Zrinkas behandlinger er helt sikkert med til at sende mig i den rigtige retning og hele tiden minde min krop om, hvordan velvære og afslapning føles – og at dette skal være normaltilstanden.
 
Zrinka er rolig, kompetent og empatisk. Og frem for alt: meget troværdig.
 
Klienten ønsker at være anonym
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40