Om mig

Zrinka Jensen
Mit navn er Zrinka Julijana Jensen. Jeg er uddannet Bowtech® terapeut fra The Bowen Therapy Academy of Australia.
 
Desuden har jeg taget uddannelser og kurser i Anatomi, fysiologi og sygdomslære, kinesiologi, Theta healing, Energy Medicine, Matrix Energetics, Mind Body Bowen, Body Talk, EFT (Emotional Freedom Technique), lymfedrænage, Inka healing traditioner, fjernhealing mm.
 
I mine behandlinger bruger jeg ofte en kombination af disse teknikker, alt efter hvad du har brug for. Da jeg er energifølsom, bruger jeg min intuition og sanseevne for at fornemme den dybere årsag til dine ubalancer.
 
Jeg har personlig erfaring med sygdom og kroniske smerter, som jeg har afhjulpet vha. de teknikker som jeg nu tilbyder mine klienter. Takket være denne erfaring har jeg fået dyb respekt, empati og forståelse for klientens oplevelse af deres smerte og livssituation .
 
Jeg er født i 1969 i Kroatien, uddannet Bachelor i sprog og litteratur, og har tidligere beskæftiget mig med undervisning og administration.
 
Jeg er medlem af Bowtech Foreningen Danmark og har tidligere været aktiv i foreningens bestyrelse i flere år.
 
Derudover har jeg i flere år arbejdet frivilligt med voldsramte kvinder og børn, samt psykisk syge.
 
Professionelt lægger jeg vægt på at holde mig ajour via regelmæssig efteruddannelse indenfor mine behandlingsforme, samt læsning af videnskabelige artikler om sundhed og sygdom, ernæring, psykologi, kvantefysik, selvudvikling mm.
 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40