Klientudtalelser / Kroniske smerter i armen

Kroniske smerter i højre arm

Jeg har så længe, jeg kan huske, haft ondt i min højre arm, der trak fra armen op i skulderen når jeg gik. Deruover kan jeg ikke tåle laktose og gluten, og har tænder der ikke er ordentligt udviklet.
 
Jeg har prøvet mange forskellige behandlinger, massage, fysioterapi, kiropraktik, oesteopati, body sds, healing, akupunktur, zoneterapi osv.
 
Det føles meget afslappet og trygt at blive behandlet af Zrinka, som har den fineste måde at stille og roligt lytte til ens krop på, samtidig med hun lytter til universet, og laver energi arbejde. Jeg oplevede både at få indsigter om noget frygt der sad fast i armen fra mit fosterstadie, og om forgiftning i min krop og forkerte overbevisninger fra min barndom, som jeg ikke var klar over var der.
 
Jeg fik hjælp til at rense ud fysisk, skabe bedre energetisk flow og til at ændre de forkerte overbevisninger og de begrænsninger, jeg ubevidst lagde på mig selv.
Behandling for smerter i højre arm
 
Kort tid efter 3. session tog jeg et valg om at skifte retning i mit liv, efter forståelsen af, at jeg ikke har levet helt som mig selvDet er en fantastisk følelse, at virkelig erkende hvem man er, og turde udleve det. Det har Zrinka hjulpet mig med :-)
 
Min arm har i processen gjort ondt på andre måder, og smerten er meget formindsket, uden den er helt væk endnu. Derudover har jeg fået det helt utrolig bedre generelt i min krop efter at have fået renset ud i min lever for den forgiftning, jeg ikke vidste den bar rundt på. Jeg oplever mere klarhed i hovedet, mere energi, endnu mere glæde, og endda pænere hud og bedre fordøjelse. Det var alt sammen store bonusser :-)
 
Vores kroppe er så intelligente og fantastiske, at de kan bære rundt på noget for os, og samtidig fortælle os, hvis der er noget vi er klar til at slippe. Nogle ting kan vi selv finde frem til, andre ting skal vi have hjælp til fra fantastiske mennesker som Zrinka, der har evnen til at lytte til kroppens beskeder og samtidig til universet og modtage de budkaber vi har brug for at høre.
 
Jeg har ikke i nogen af mine sessioner været i stand til at forudse hvad vi skulle snakke om, og det har været en stor gave at få hjælp til at leve mit liv ifølge min sjæls sande energi og væsen :-)
 
Tina
Juni 2020
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40