Behandlinger / EFT og Matrix Reimprinting

EFT og Matrix Reimprinting

EFT (Emotional Freedom Technique) er videreudvikling af TFT tankefeltterapi. Teknkken er også kendt som akupunktur uden nåle eller psykologisk akupressur.
 
EFT er baseret på samme præmisser som klassisk kinesisk akupunktur, hvor kroppen betragtes som et samlet energisystem bestående af energibaner kendt som meridianer. Blokeringer  i energibanerne er medvirkende årsag til fysisk og psykisk ubehag, smerter og sygdom.
 
EFT og Matrix Reimprinting 
I en EFT session, i modsætning til nåleakupunktur, banker man let med fingerspidserne på forskellige punkter på energibaner mens klienten fokuserer på problemstillingen. Dette  fjerner energiblokeringen og genopretter det sunde energiflow i kroppen, således at krop og sind igen kan hele på optimal vis.
 
EFT er overraskende simpel, hurtigvirkende og eminent til at afdække og fjerne den egenlig årsag til problemet. Det virker ofte hvor andre behandlingsmetoder går i stå.
 
Da krop og sind hænger sammen og mange kropslige symtomer har en psykisk komponent (eller omvendt), har EFT vist sig effektiv i forskellige sammenhænge:
 
Angst
Depression
Eksamen nervøsitet
Frygt (generaliseret eller specifik,
fx for at stå på ski, optræde,
flyve, for edderkopper, slanger mm.)
Fobier
Hjælp ved rygestop
Håndtere stærke følelser, fx vrede
Klaustrofobi
Kronisk sygdom (fysisk)
Kronisk træthedssyndrom
Mental uro
Overspisning
Panikanfald
PTSD
Smerter i kroppen
Stress
Tandlægeskræk
Traume
Vægttab
Matrix Reimprinting er igen en videreudvikling af EFT. Det er en vidunderlig nænsom og dybt helende metode, som afdækker og fjerner de underliggende årsager til mange former for kropslige og psykiske smerter. Årsagerne stammer ofte fra glemte eller fortrangte barndomsoplevelser eller fødslen.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40