Klientudtalelser / Træthed og depression pga. brystkræft og nyrekræft

Træthed og depression som følge af brystkræft og nyrekræft

Deltager i projektet for kræftramte fortæller om træthed og depression som følge af brystkræft og nyrekræft

Behandling med Bowtech, healing og TFT i samarbejde med Andrea Moreno

I 2008 fik jeg i august diagnosen brystkræft – jeg tog det først meget roligt, men lægen som overbragte mig den kedelige nyhed fik også overbragt mig en voldsom frygt ! og pludselig befandt jeg mig i en kedelig choktilstand. Jeg kom mig langsomt men efter 2 år oplevede jeg at jeg faktisk havde ”glemt” tænke på mig selv som kræftpatient en HEL DAG…. rigtig skøn fornemmelse !!!

Men så kom nyrekræften væltende med fuld kraft kort tid efter, ja faktisk kun 14 dage efter og jeg blev knust. Det er nu 1 ¼ år siden. Det blev en hård nød at knække. Der var kun en behandling muligt: at få min nyre fjernet. Kræften fyldte hele nyren og lidt til. Efter brystkræftoperationen fik jeg stråler på grund af at jeg havde rigtig mange forstadier til kræft spredt rundt i brystet, så for en sikkerheds skyld (?) men jeg ved ikke om det var den rigtige beslutning. Jeg døjede længe med at få strålebivirkningerne ud af kroppen og gør det måske stadig.

Jeg har døjet meget med en voldsom træthed og opgivenhed, jeg havde ikke lyst til at planlægge noget ud i fremtiden, for der ”kom-nok-noget-i-vejen”( læs:cancer) jeg tvivlede meget på om jeg var rask eller om der dukkede endnu en kræftsygdom op.
 
Det var min psykiske tilstand da jeg meldte mig til Zrinka og Andreas projekt,: depression og afstand til mig selv og mine følelser. Jeg tænkte at det var værd at forsøge at få det ”trælse” vristet af mig. Jeg har gået en masse til psykolog og hun har hjulpet mig rigtig meget med at holde ud at være i live. (ja det lyder paradoksalt at man får lyst til at tage livet af sig, når man er bange for at dø af kræft !!!! ) Men jeg var så træt af at være hjælpeløs og svag og af at have smerter og blive skåret i, så jeg ville have rigtigt svært ved endnu en operation.

Jeg tror selv på at vores psyke har en stor indflydelse på vores fysiske tilstand. Jeg har ikke haft et let liv. Det begyndte allerede som nyfødt med at være noget af en udfordring, så jeg er klar over at jeg ikke (udover når det er nødvendigt med operationer) kan bruge den traditionelle medicin med dens symptombehandling. Jeg vil ikke kunne blive psykisk velfungerende på lykkepiller ( som var det eneste jeg fik tilbudt af min læge !)

Derfor sagde jeg ja tak til Zrinka og Andrea :-) og det har jeg været rigtig rigtig glad for.
 
Jeg var vist en lidt besværlig klient for Andrea – for jeg havde meget svært ved at tro på hendes metode ( jeg er virkelig født skeptiker:) Men jeg brugte metoden, som hun ihærdigt fik mig lært og hen ad vejen kunne jeg mærke at den havde en virkning.
 
Zrinkas metode kunne jeg mærke at den med det samme gjorde noget godt for min krop, men jeg skulle lige vænne mig til de små bevægelser som udgør behandlingsmetoden . Men især de sidste 2 gange var meget overbevisende, da jeg fik decideret rysteture, hvor min krop virkelig ønskede at give slip på et eller andet traume eller muskelspændinger. Det var vældig forløsende.
 
14 dage efter at jeg havde fået den sidste behandling (februar 2012) kunne jeg virkelig mærke en meget tydelig forskel.Jeg er blevet mere glad, jeg har fået meget mere energi, jeg går på begge mine ben nu. (før følte jeg mig meget skæv i kroppen, som om jeg kun havde den højre side).

Og det bedste er at jeg har meldt mig til en dejlig rundrejse til Grækenland her i marts og jeg GLÆDER mig – hvilket jeg ikke har turde gøre længe. Jeg har følt at det var spild af penge at rejse, hvis jeg alligevel snart skulle herfra !!!! Vanvittig tanke -, men sådan havde jeg det altså…. rigtig rigtig træls… :-(

Andreas metode bruger jeg når tunge tanker og gamle mønstre dukker op, TFT metoden kommer helt automatisk nu – og det hjælper. En let og hurtig metode. Zrinkas metode gør underværker på min krop og sjæl, så det er bestemt ikke sidste gang hun har set mig :-)

Et dejligt møde med to seriøse og hjertevarme kvinder.
 
Tusind tak for Jeres initiativ !
Behandling af depression,  brystkræft og nyrekræft
 
 
Med kærlig hilsen Miira Nørgaard
 
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40