Klientudtalelser / Urolig baby med søvnproblemer

Urolig baby med søvnproblemer

Min søn sov kun 20 min ad gangen, græd meget og var urolig. Han ville aldrig ligge på ryggen og jeg skulle tage ham op hele tiden og trøste. Han var 6 måneder da vi startede behandling og havde haft de problemer siden fødsel.

Digagnosen var at der var sket noget ved fødsel, da han blev taget med sugekop. Vi havde prøvet zoneterapi som hjalp lidt, men kom ikke i nærheden af Bowen teknik.

Vi var meget glade for behandlingen. Den har ændret vores liv da min søn er begyndt at sove nu og er meget mere rolig og kan sidde selv og lege uden at jeg skal tage ham op hele tiden. Han blev meget rolig under behandling og træt.

Tidligere grad han meget, sov lidt og var altid utilfreds. Nu er han en glad smilende dreng som sover, spiser og leger og er meget tilfreds med tilværelsen. Han græder nærmest aldrig mere udover når han slår sig eller er træt. Det er et helt andet barn og han har derfor fået en glad mor med mere overskud.
Jeg vil klart anbefale behandlingen for børn med kolik eller børn som har svært med sovn og urolig krop. Jeg ville ønske at jeg havde vidst om behandlingen før, fordi den har reddet min hverdag og min søns hverdag.

Jeg hørte om behandlingen fra andre mødre som også har haft børn som ikke sover og græder meget, og de sagde allesammen: det skal du prøve, det har reddet vores nattesovn.
Behandling af baby med kolik
 Anna, mor til baby på 6 måneder
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40