Tidligere afholdte og planlagte events

INTRO KURSUS:
FRA 3D TIL 5D - REJSEN FRA FRYGT- TIL KÆRLIGHEDSBEVIDSTHED

Workshop med fokus på kollektiv opstigning på Jorden og det kæmpe bevidsthedsskift, vi er vidne til. Giv slip på dine gamle mentale programmer og lev dit liv ud fra dit hjerte.

Du modtager kanaliseret viden om:
• Jordens fremtid
• Rejsen mod 5. dimension
• Det Nye Menneske (Lysmenneske)
• Ny kærligheds paradigme
• Rejsen fra individuel til kollektiv bevidsthed
 
Vi arbejder med bevidsthedsudvidende meditationer og gruppehealing.
 
(Kurset afholdes ca. 1 gang om året)
 
 
SPIRITUEL WORKSHOP MODUL 1: FRA 3D TIL 5D
REJSEN FRA FRYGT TIL KÆRLIGHEDSBEVIDSTHED

 
Workshoppen er for dig, der allerede har en del erfaring inden for spiritualitet, selvudvikling, meditation eller opstigningsarbejde, og som ønsker at hæve din vibration og bevæge dig mod multidimensionel væren og en større skaberkraft.

Du vil modtage kanaliseret viden om: spirituelle love, opbygningen af den fysiske virkelighed, opvågning i 3. dimension og rejsen mod 5. dimension, manifestation af ny potentialer med parallelle tidslinjer og ny forståelse af karma.

Vi kommer til at arbejde med opløsning af energier, som blokerer for din opvågning i 3D; gruppehealing, skyggen i underbevidstheden, polariteter, opbygning af fælles hjertefelt og bevidsthedsudvidelse.

Workshoppen kombinerer teorien med praktiske øvelser (gruppemeditation og visualiseringer).
 
________________________________________
 
GENERELT OM WORKSHOPS OG GRUPPEHEALINGER

Du kan deltage i healingerne ved fysisk fremmøde eller via Zoom.
 
Fysisk fremmøde:
 
Begrænset antal deltagere.
Du bedes møde 10-15 min. før eventet starter.
Kom i tøj i lyse farver, gerne noget hvidt.
Medbring en flaske vand, gerne en pude til stolen eller gulvet og et tæppe.
Mobiler og al elektronik skal slukkes helt under healingen.

Healingen tager ca. 60-90 min. Derefter er der tid til deling og evt. spørgsmål.


Fjernhealing:

Du kan deltage hjemmefra, hvor du modtager energioverførslen som fjernhealing. Eller følger healingen i salen live via Zoom (anbefales).

Find et stille sted, hvor du kan være uforstyrret.
Du kan sidde, ligge eller være i meditationsstillingen - hvad du finder mest behageligt.
Sluk gerne din mobil og al elektronik undtagen Zoom helt under healingen. (ikke kun på fly / lydløs)
Åbn op og gør dig mentalt og fysisk klar til at modtage energioverførslen ca. 10 min. før eventet starter.

Det er bedst IKKE at foretage sig noget andet mens energien kører (fx bede, meditere visualisere, lave selvhealing, bruge Reiki el. anden form for healing...), da det forstyrrer det rene energiflow mod dig. Du skal bare være afslappet, åben og modtagelig for hvad der kommer igennem. Det er nok.

Sessionen tager ca. 60-90 min.
Du vil ofte kunne mærke, når energioverførslen er ved at blive færdig.

Om gruppe healing

HVAD SKER DER I EN KANALISERET GRUPPE HEALING?

I en gruppesession kanaliserer Zrinka højfrekvente energier og formidler spirituelle budskaber. Du får renset ud i dit energisystem, hvormed din vibration øges. Energien vil arbejde på at opløse dine indre blokeringer, så du kan åbne dig mere op for din guddommelige bevidsthed og styrke din personlige manifestationskraft.

Det vil sige, at Zrinka igennem gruppe healingen hæver din personlige frekvens, hvilket vil give dig mere ro og klarhed i livet, og virke gavnende ift. stress, angst, sygdomme og fysiske lidelser, livets udfordringer mm.

HVORDAN OPLEVES EN GRUPPE HEALING?

Healingen i en gruppesession opleves meget individuelt. Fx som varme eller kolde energistrømme, højfrekvente lyde i ørerne, aktivitet i kroppen, en følelse af at være omsluttet af kærlighed, billeder, farver eller erindringer forbundet med de emner, som energien arbejder på at harmonisere.

Tilbagemelding fra en deltager 11/12-2020 via fjernhealing:

Kære Zrinka

Tak for energioverførsel til gruppe healing i aften. Jeg mærkede og mærker stadig en "summende" energi i kroppen og ligesom sidste gang, hvor jeg var fysisk tilstede, oplevede jeg i sidste halvdel af sessionen, at dele af min krop begyndte at ryste fint (som løsnende vibration), skiftevis i en kropsdel af gangen: arme - hænder, hoved - nakke, ben.

Der kom også hvidt lys til stede på et tidspunkt og jeg måtte flere gange åbne mine øjne for at se om der var tændt et lys et sted. På nuværende tidspunkt har jeg en vibrerende fornemmelse inde i kroppen.
Det var / er en dejlig oplevelse. Tak og god jul.

kh S.

HVEM KAN FÅ GAVN AF GRUPPE HEALINGEN?

Der kræver ingen specielle forudsætninger at deltage i gruppe healingen, men du vil opleve en større effekt, hvis du i forvejen beskæftiger dig med selvudvikling, terapi, meditation, yoga eller anden form for spirituel praksis.

Alle er derfor velkomne, men mennesker med psykiske lidelser eller som på anden måde er psykisk ustabile frarådes at deltage pga. de kraftige energier, der vil være til stede.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40