Kommende events - datoer og tilmelding

UGENS ENERGILØFT:
GRATIS GRUPPEHEALINGER VIA FACEBOOK
Søndage kl. 10
 
Find dit hjertecenter, kom ud af "fight or flight or freeze" reaktionen og opnå mere klarhed.
 
Vejen ud af frygt er ikke gennem modstand til frygt. Vejen ud af frygt er ikke at ignorere den og lade som om den ikke er her. For frygten er en del af os og vender typisk tilbage med fornyet styrke. Nej - vejen ud af frygt er gennem opvågning i denne tredimensionelle virkelighed, som vi altid har taget for givet. Det er gennem opvågning fra det indre fængsel, som vi har skabt for os selv og hvor vi har været rigtig længe. Når vi begynder at vågne op i vores tredimensionelle drøm og tilgå vores udvidet højere bevidsthed, befinder vi os pludselig i en fredfyldt og kærlig verden, hvor frygten ikke længere kan eksistere og opretholde sit greb.
 
Jeg afholder en fast ugentlig begivenhed i februar-marts, for at hjælpe alle holde fast i deres energi og løfte den kollektive frekvens mod højere bevidsthed. Det bliver 30 min. gruppehealinger med rensning af negative tredimensionelle tankeformer og kærlig energiboost.
 
Næste dato: 
Søndag den 28. februar kl. 10:00 - 10.30
UGENS ENERGILØFT - Fra frygt til indre klarhed
Hjælp til at navigere i corona tider

Til dig, der er ramt at stress, frygt og uro i denne periode. Har du svært ved at mærke dig selv, finde den rette kurs og fornemme, hvad der føles rigtigt eller forkert, med alle de modstridende budskaber i samfundet?

De kommende søndage bliver der renset i forstyrrende tankeformer, som holder dig i lave vibrationer og skaber frygt og uro. Så du igen kan blive centreret i dit hjerte og genforbudet med dit højere bevidsthed. 
 
Med kanaliserede budskaber, der tillader en frisk strøm af klarhed, ro og kreativitet. En fantastisk måde at starte en søndag formiddag :-)
 
- Søndag d. 7. marts kl. 10:00
- Søndag d. 14. marts kl. 10:00
- Søndag d. 21. marts kl. 10:00
 
Praktisk:
For at deltage i gruppehealingen går du ind på Facebook og finder min side @zrinkajulijanajensen
 
På min Facebookside kan du enten i mit feed, eller øverst til venstre under knappen "mere" finde "begivenheder". Og under begivenheder finder du "UGENS ENERGILØFT". Her kan du svare, at du deltager eller at du er interesseret. Når du har svaret, vil du, når du er logget på din Facebook profil, få besked om, at jeg går live.
 
 
Lørdag 27-03-2021
Kl. 9.00 - 16.00
Ananda Yoga studie, 3250, Gilleleje
SPIRITUEL WORKSHOP: FRA 3D TIL 5D
REJSEN FRA FRYGT TIL KÆRLIGHEDSBEVIDSTHED
Fysisk begivenhed
Obs. UDSAT INDTIL VIDERE PGA. RESTRIKTIONER
 
Workshoppen er for dig, der allerede har en del erfaring inden for spiritualitet, selvudvikling, meditation eller opstigningsarbejde, og som ønsker at hæve din vibration og bevæge dig mod multidimensionel væren og en større skaberkraft.

Du vil modtage kanaliseret viden om: spirituelle love, opbygningen af den fysiske virkelighed, opvågning i 3. dimension og rejsen mod 5. dimension, manifestation af ny potentialer med parallelle tidslinjer og ny forståelse af karma.

Vi kommer til at arbejde med opløsning af energier, som blokerer for din opvågning i 3D; gruppehealing, skyggen i underbevidstheden, polariteter, opbygning af fælles hjertefelt og bevidsthedsudvidelse.

Indholdet kan variere lidt ift. ovenstående, da det afhænger af, hvilke kanaliserede energier der er til stede på dagen og hvad de ønsker at kommunikere til os.

Workshoppen kombinerer teorien med praktiske øvelser (gruppemeditation og visualiseringer).

Vi serverer frisk frugt og grønt som snacks og der er yoga stræk i pauserne, efter behov.

Sted: Ananda Yoga studie, Gilleleje
Pris: 1600 kr.
 
Facebook: https://www.facebook.com/events/407114943731230
 
Tilmeld dig her:
 
 
 
________________________________________
 
GENERELT OM WORKSHOPS OG GRUPPEHEALINGER

Du kan deltage i healingerne ved fysisk fremmøde eller via Zoom.
 
Fysisk fremmøde:
 
Begrænset antal deltagere.
Du bedes møde 10-15 min. før eventet starter.
Kom i tøj i lyse farver, gerne noget hvidt.
Medbring mundbind, en flaske vand, gerne en pude til stolen eller gulvet og et tæppe.
Mobiler og al elektronik skal slukkes helt under healingen.

Healingen tager ca. 60-90 min. Derefter er der tid til deling og evt. spørgsmål.
Vi slutter lidt i 21.

Fjernhealing:

Du kan deltage hjemmefra, hvor du modtager energioverførslen som fjernhealing. Eller følger healingen i salen live via Zoom (anbefales).

Find et stille sted, hvor du kan være uforstyrret.
Du kan sidde, ligge eller være i meditationsstillingen - hvad du finder mest behageligt.
Sluk gerne din mobil og al elektronik undtagen Zoom helt under healingen. (ikke kun på fly / lydløs)
Åbn op og gør dig mentalt og fysisk klar til at modtage energioverførslen ca. 10 min. før eventet starter.

Det er bedst IKKE at foretage sig noget andet mens energien kører (fx bede, meditere visualisere, lave selvhealing, bruge Reiki el. anden form for healing...), da det forstyrrer det rene energiflow mod dig. Du skal bare være afslappet, åben og modtagelig for hvad der kommer igennem. Det er nok.

Sessionen tager ca. 60-90 min.
Du vil ofte kunne mærke, når energioverførslen er ved at blive færdig.

Om gruppe healing

HVAD SKER DER I EN KANALISERET GRUPPE HEALING?

I en gruppesession kanaliserer Zrinka højfrekvente energier og formidler spirituelle budskaber. Du får renset ud i dit energisystem, hvormed din vibration øges. Energien vil arbejde på at opløse dine indre blokeringer, så du kan åbne dig mere op for din guddommelige bevidsthed og styrke din personlige manifestationskraft.

Det vil sige, at Zrinka igennem gruppe healingen hæver din personlige frekvens, hvilket vil give dig mere ro og klarhed i livet, og virke gavnende ift. stress, angst, sygdomme og fysiske lidelser, livets udfordringer mm.

HVORDAN OPLEVES EN GRUPPE HEALING?

Healingen i en gruppesession opleves meget individuelt. Fx som varme eller kolde energistrømme, højfrekvente lyde i ørerne, aktivitet i kroppen, en følelse af at være omsluttet af kærlighed, billeder, farver eller erindringer forbundet med de emner, som energien arbejder på at harmonisere.

Tilbagemelding fra en deltager 11/12-2020 via fjernhealing:

Kære Zrinka

Tak for energioverførsel til gruppe healing i aften. Jeg mærkede og mærker stadig en "summende" energi i kroppen og ligesom sidste gang, hvor jeg var fysisk tilstede, oplevede jeg i sidste halvdel af sessionen, at dele af min krop begyndte at ryste fint (som løsnende vibration), skiftevis i en kropsdel af gangen: arme - hænder, hoved - nakke, ben.

Der kom også hvidt lys til stede på et tidspunkt og jeg måtte flere gange åbne mine øjne for at se om der var tændt et lys et sted. På nuværende tidspunkt har jeg en vibrerende fornemmelse inde i kroppen.
Det var / er en dejlig oplevelse. Tak og god jul.

kh S.

HVEM KAN FÅ GAVN AF GRUPPE HEALINGEN?

Der kræver ingen specielle forudsætninger at deltage i gruppe healingen, men du vil opleve en større effekt, hvis du i forvejen beskæftiger dig med selvudvikling, terapi, meditation, yoga eller anden form for spirituel praksis.

Alle er derfor velkomne, men mennesker med psykiske lidelser eller som på anden måde er psykisk ustabile frarådes at deltage pga. de kraftige energier, der vil være til stede.
Center for Energimedicin | CVR: 28225644 | Viborggade 7, 2100 København Ø  | Tlf.: 50 51 55 40